Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat wij u kunnen ondersteunen of totaal ontzorgen bij het realiseren van een sfeervolle plek om in te wonen, werken of te recreëren.

Architectuur

‘’The sun never knew how great it was until it hit the side of building — Louis Khan’’

Onze rol als architect is niet beperkt tot het tekenen van bouwplannen en het controleren van de uitgevoerde werken maar omvat ook de praktische begeleiding doorheen het bouwproces op basis van de specifiek overeengekomen architectenopdracht. Wij zijn uw vertrouwenspersoon die uw wensen op een creatieve manier omzet in werkelijkheid. We stellen samen met u een programma op waarin we uw eisen, wensen en doelen formuleren. Dit programma van eisen is belangrijk omdat het een kader schept waarmee wij aan het werk gaan. Het bevat zowel de praktische als esthetische eisen en wensen van u als bouwheer.

Interieur

‘’ Everything you can imagine is real – Pablo Picasso‘’

Ook het inrichten van gebouwen hoort bij ons werk. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand gebouw. Met welk interieur komt het gebouw het beste tot zijn recht, en, nog belangrijker, hoe sluit het interieur naadloos aan bij de functie van het gebouw.